Фото: Дали Србинките апсолвентки се поубави од Бугарките?

Loading...

Апсолвентите отсекогаш биле мета на пофалби и критики, посебно кога е во прашање нивниот начин на облекување за време на важната апсолвентска вечер

loading...
Loading...