Фото: Дали Торес крие нешто меѓу нозе?!

Шпанскиот фудбалер Торес повторно е мета на потсмев, овој пат поради фотографијата која се појави на Твитер, па многумина се запрашаа дали познатиот фудбалер воопшто крие нешто меѓу нозете. 
Проценете сами од фотографијата. 
Шпанскиот фудбалер Торес повторно е мета на потсмев, овој пат поради фотографијата која се појави на Твитер, па многум

Пронајдете не на следниве мрежи: