Фото: Дали ви се верува? Оваа српска бомба ја терале да слабее!

Loading...

Српската убавица полека, но сигурно го освојува светот, Бојана Кумановиќ, кажува дека многу често ја споредувале со Синди Крафорд и дека е задоволн

loading...
Loading...