ФОТО: Даниел и Кристина блескаат еден покрај друг во Охрид!

Loading...

Откако во медиумите Даниел Кајмакоски ја обелодени врската со убавата тетовка Кристина Димитријевска, тие не сопираат со љубовните изливи на социјалните мрежи.Деновиве вљубениот пар престојуваше покрај Охридското Езеро и уживаше во последните денови од летото.
Со насмевки, прегратки и бакнежи тие уживаа во времето минато заедно.
Кристина очигледно одлично му годи на пејачот, па тој покрај неа блеска од среќа.
Деновиве вљубениот пар престојуваше покрај Охридското Езеро и уживаше во последните денови од летото.
Со насмевки, прегратки и бакнежи тие

loading...