Фото: Даниел Кајмакоски на учениците им посака успешен почеток на школската година

Дружењето на Даниел Кајмакоски со своите фанови во Скопје Сити Мол, помина онака како што се очекуваше – со многу фанови кои нетрпеливо чекаа

Пронајдете не на следниве мрежи: