Видео: Даниел покажа како се пее на својот мајчин јазик!

Loading...

Измина и настапот на Даниел Кајмакоски на третото по ред издание во живо на X Фактор.Даниел конечно се претстави со песна на својот мајчин, и тоа го направи повеќе од одлично. Песната од Влатко Лозановски „Сонце не ме грее“ Даниел ја пренесе на публиката во вистинско светло.
Неговиот стајлинг беше многу по различен од претходните емисии, но мораме да признаеме дека одлично му прилегаше.

Коментарите од судиите како и секогаш беа позитивни. Кристина најмногу пофалби упати на сценскиот настап, Емина како и секогаш беше воодушевена од Даниел, а пак Жељко не ни сакаше да коментира за неговото пеење – тоа е повеќе од јасно, Даниел по којзнае кој пат покажа како се пее!
Што се случуваше за време на настапот на Даниел во бекстејџот погледнете на следната страна

Даниел конечно се претстави со песна на својот мајчин, и тоа го направи повеќе од одлично. Песната од Влатко Лозановски „Сонце не ме грее&ldq

loading...
Loading...