Фото: Даниел „претепан“ во Белград?

Loading...

Даниел Кајмакоски со статус на Фејсбук.Еден од фаворитите на Х Фактор, нашиот Даниел Кајмакоски на својата Фејсбук страна напиша дека неговите фанови можат да го следат и на неговиот Инстаграм профил. Воедно истакна дека лажни се шпекулациите за тоа дека бил претепан во Белград, и нема потреба за загриженост.
Погледнете што напиша тој на неговиот Фејсбук профил:

 
Еден од фаворитите на Х Фактор, нашиот Даниел Кајмакоски на својата Фејсбук страна напиша дека неговите фанови можат да го следат и на неговиот Инс

loading...
Loading...