Фото: Даниел со симпатичен гаф на Фејсбук

Loading...

Премногу возбуден поради вчерашниот настап Даниел Кајмакоски на Фејсбук направи интересен гаф кој ја насмеа јавноста.Сепак, мора да признаеме имаше и зошто да биде возбуден, бидејќи отпеа мошне тешка песна, а сепак звучеше одлично и повторно ја освои публиката.Сепак, мора да признаеме имаше и зошто да биде возбуден, бидејќи отпеа мошне тешка песна, а сепак звучеше одлично и повторно ја освои публиката.

loading...
Loading...