Фото: Дара Бубамаа ја објави НАЈБЕЗОБРАЗНАТА СЛИКА од своите огромни гради, па отиде во МАНАСТИР

Loading...

Пејачката својот духовен мир го пронашла во манастирот „Велика Ремета“ на Фрушка Гора, но тоа не ја спречува да објавува безобразни слики од своите голи гради на социјалните мрежи…- Знам дека многумина ќе ме осудуваат што ова го изнесувам во јавност, но сметам дека секоја личност која има проблем треба да посети свето место и во него да го најде спокојот – вели Дара Бубамара.
Пејачката својот духовен мир го пронашла во манастирот „Велика Ремета“ на Фрушка Гора…
– До сега никогаш не сум имала такви проблеми во животот. Со Милан сум во коретни односи после се, успеавме да пронајдеме заеднички јазик и повеќе немаме проблем. По препорака на пријателка отидов во манастир и разговорот со монасите доста ми помогна. Се исповедувам и со разговор со монасите успеав да решам бројни проблеми. Знам дека многумина ќе ме осудуваат што ова го изнесувам во јавност, но сметам дека секоја личност која има проблем треба да посети свето место и во него да го најде спокојот, вели Дара која додава дека е силна личност и дека на крајот успеала да се избори со сите проблеми.
Погледнете на следната страна:

 
– Не сум од оние на кои кога нешто ќе им се случи во животот паѓаат и колнат. Напротив, јака сум и се носам на својот грб. Не плачам бидејќи тоа не знам да го правам, гледам во тој мрачен тунел да го пронајдам патот до светлината и да излезам како победник. Манастирот ми помогна се да изнесам на грб и успешно да решам – заклучува Бубамара.
Нормално, тоа не ја спречи повторно да ги покаже своите ненормално големи гради и после овие слики јасно е дека престојот во манастир баш и помогнал…

ШОК ФОТКИ: Погледнете како НАВИСТИНА изгледа Дара Бубамара на следниот ЛИНК- Знам дека многумина ќе ме осудуваат што ова го изнесувам во јавност, но сметам дека секоја личност која има проблем треба да посети свето место и

loading...
Loading...