ФОТО: Давид Бабунски ја покажа својата раскошна мускулатура

Младиот Давид Бабунски уште еднаш покажа и докажа дека се наоѓа во топ форма.Македонскиот супер-талентиран фудбалер на социјалните мрежи потврди дека работи напорно.
Погледнете ја фотографијата на следниот ЛИНКМакедонскиот супер-талентиран фудбалер на социјалните мрежи потврди дека работи напорно.
Погледнете ја фотографијата на следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: