Фото: Давид Бабунски на „Барса ТВ“

Loading...

Македонскиот суперталент се најде на официјалната телевизија на Барселона.Македонскиот суперталент и член на Барселона „Б“ тимот се најде на официјалната телевизија на каталонскиот клуб.
Како што може да се види, 19-годишниот Давид Бабунски се појавил во блуза со назнаката „Skyself“.
Добро познато е дека нашиот суперталентиран фудбалер, освен своите фудбалски способности, има и филозофски, нашиот млад фудбалер е мошне активен на блогот каде обично ги постира своите видувања во однос на „Новиот свет“.
Извор: sport365.mkМакедонскиот суперталент и член на Барселона „Б“ тимот се најде на официјалната телевизија на каталонскиот

loading...
Loading...