Фото: Давид Бабунски на „Барса ТВ“

Македонскиот суперталент и член на Барселона „Б“ тимот се најде на официјалната телевизија на каталонскиот клуб.Како што може да се види, 19-годишниот Давид Бабунски се појавил во блуза со назнаката „Skyself“.
Повеќе на: sport365.mkКако што може да се види, 19-годишниот Давид Бабунски се појавил во блуза со назнаката „Skyself“.
Повеќе на:

Пронајдете не на следниве мрежи: