ФОТО: Дечко на денот- Горјан Јовановски – Скипи

Loading...

Со оглед на тоа дека се ближи празникот на понежниот пол 8-ми Март, екипата на Пулс 24 одлучи еден ден пред сите, да ве изненади со неколку фотки од едно урбано скопско момче, за вас попознат како Скипи.

Пошироката македонска јавност Горјан Јовановски- Скипи, го знае како дел од популарното дуо Скипи и Тајзи, кои се прославија со нивните реге и хип – хоп песни, меѓу кои особено се издвоија „Моментот“ , „Екскјузми“ и „Лето “, кои допреа до срцата на сите слушатели.

Инаку Скипи, за кратко време ќе дипломира на Факултетот за Безбедност, но во моментов музиката му е приоритет, па сега сериозно се занимава со неа. Имено, музиката на Скипи и Тајзи, како и на многу други македонски изведувачи е негово авторско дело, а за кратко време очекуваме уште еден хит, со скокотлив видео запис. 

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Со оглед на тоа дека се ближи празникот на понежниот пол 8-ми Март, екипата на Пулс 24 одлучи еден ден пред сите, да в

loading...