Фото: Девојче со тело на змија!

Loading...

Маи Ли Фај (8) од Банког страда од ретка болест поради која горната половина и е човечка, а долната змиска.Фотографијата на девојчето од Тајланд со брзина на светлината стана вирална, но повеќето сметаат дека во прашање е лош Фотошоп. Сепак голем број азиски портали ја пренесоа приказната за малата Маи Ли на која поради ретко пореметување долните екстремитети и се претворија во тело на змија
Како што тргнало наскоро може да очекуваме од Азија да дојдат и луѓе со тело на змаеви 🙂
 Фотографијата на девојчето од Тајланд со брзина на светлината стана вирална, но повеќето сметаат дека во прашање е лош Фотошоп. Сепак голем број аз

loading...
Loading...