Фото: Девојки внимавајте да не се вљубите – Голиот Бекам веднаш ќе ве освои

Loading...

Она што Дејвид Бекам рекламира на овие фотографии е машката долна облека, но она што го привлекува женското око, е секако презгодниот Бекам.

loading...
Loading...