Фото: „Дињо“ ги поправи забите!!!

33-годишниот бразилски фудбалер од редовите на Атлетико Минеиро има новост која треба да се сподели низ целата јавност.Имено, покрај тоа што е претпознатлив по прекрасните партии што ги прикажува на фудбалските терени, тој исто така беше препознатлив по својата насмевка, но, во негативна конотација.
Сега, Роналдињо ги поправил забите, и има уште поубава насмевка.
Дефинитивно, овој фудбалер, со, или без убави заби е не само еден голем фудбалер, туку и голема личност, која на многупати ја потврди својата големина.Имено, покрај тоа што е претпознатлив по прекрасните партии што ги прикажува на фудбалските терени, тој исто така беше

Пронајдете не на следниве мрежи: