Фото: Џиновски билдер почина од срцев удар

Џиновски билдер кој тежел повеќе од 200 килограми почина од срцев удар. Почина од срцев удар бодибилдерот Грег Ковач од Канада. Ковач во јавноста беше познат  по прекарот „човек тенк“, бидејќи имаше огромно тело.
Тој некогаш тежеше и над 200 килограми.
Тој боксерската кариера ја заврши во 2005 година за да му се посвети на приватниот бизнис.Почина од срцев удар бодибилдерот Грег Ковач од Канада. Ковач во јавноста беше познат  по прекарот „човек тенк“, бидејќи

Пронајдете не на следниве мрежи: