Фото: ЏИНОВСКИОТ ЗАДНИК на Рита Ора ги распука панталоните…

Loading...

Рита Ора ја промовираше својата најнова колекција облека, но тоа беше најлошиот момент за да и пукнат пантолоните.
Кога ја претставуваше ко

loading...
Loading...