Фото: Дипломираше Панчо од ДНК

Loading...

Раперот Панчо од дуото ДНК дипломираше на Европскиот факултет.Раперот Панчо од дуото ДНК дипломираше на Европскиот факултет.
Покрај одличен диџеј сега е и дипломиран економист. Панчо студиите ги завршил со просечна оценка 6,5.Раперот Панчо од дуото ДНК дипломираше на Европскиот факултет.
Покрај одличен диџеј сега е и дипломиран економист. Панчо студиите ги заврши

loading...
Loading...