Фото: Директор на гимназија полугол се сликал со ученците!

Loading...

Директорот најави дека ќе ги тужи оние кои ја злоупотребиле фотографијата и ја објавиле без негова дозвола.Во една хотелска соба, на екскурзија, директорот на една белградска гимназија, се сликал со учениците облечен само по купаќи со грбот на Партизан. Директорот тврди дека некој сака да го искомпромитира, бидејќи на учениците им поделил укор заради недолично однесување на екскурзија.
Со оглед на тоа  дека фотографијата била објавена на Фејсбук, родителите се прашуваат во што е едукативниот карактер на оваа екскурзија и дали Министерството за образование ќе реагира и ќе го смени директорот чие однесување ја загрозува безбедноста на децата и на непримерен начин воспитно делува на нив.
Директорот најави дека ќе ги тужи оние кои ја злоупотребиле фотографијата и ја објавиле без негова дозвола.Во една хотелска соба, на екскурзија, директорот на една белградска гимназија, се сликал со учениците облечен само по

loading...
Loading...