Фото: Длабоко потресни фотографии кои мора да се видат!

Зошто? Одлуката на медиумите да ги прошират што е можно повеќе фактите за овој немил настан е донесена за да се подигне свеста на луѓето за то

Пронајдете не на следниве мрежи: