Фото: Додека јаде добива желба за секс, а додека има секс јаде!

Loading...

Би можеле да замислите? -Храната сексуално ја возбудува дури до тој степен што и за време на секс јаде.Саманта Метјуз од Лас Вегас боледува од ситофилија, што е ретко нарушување од кое болните добиваат сексуално возбудување додека јадат.
Таа вели дека ја возбудуваат колачи, а особено крофни и ги јаде дури и за време на секс.
Саманта во еден период имала 203 килограми , а денес има 177.
Таа признава дека само кога ќе помисли на пекара почнуваат да и треперат колениците.Саманта Метјуз од Лас Вегас боледува од ситофилија, што е ретко нарушување од кое болните добиваат сексуално возбудува

loading...
Loading...