Фото: Додека Јоце ја пееше „Кој да ти каже Ивана“, ова романтично момче ја запроси девојката

Loading...

На настап на Јоце Панов во Кичево, Игор пред многубројната публика на романтичен начин ја побара својата девојка Ивана за идна сопруга.
Ток

loading...
Loading...