Фото: „Докторот“ ги покажа плочките!

Loading...

Урош Туркулов покажа што има…Урош Туркулов (23), едно од петте момиња во групата на Кристина Ковач – „Доктори“, покрај вежбите за настапите и усовршување на гласовните способности, работи и на својот изглед.
Младиот „доктор“ од Нови Сад секојдневно напорно вежба, а резултатите не пропуштада  ги сподели на „Фејсбук“ со своите обожавател(к)и.

 
Урош Туркулов (23), едно од петте момиња во групата на Кристина Ковач – „Доктори“, покрај вежбите за настапите и усовршување на гласовн

loading...
Loading...