Фото: Домат – протест во Амстердам против санкциите на Русија

Loading...

Во неделата, луѓето од Амстердам се гаѓаа едни со други со илјадници домати, во знак на протест против забраната на Русија за увоз на храна од Евро

loading...
Loading...