ФОТО: Донесете ја месечината дома!

Loading...

Се сеќавате ли кога бевме деца и закачувавме фосфорни ѕвезди на таваните од нашите детски соби? Лежевме во креветите и со часови гледавме во нив и

loading...
Loading...