ФОТО: Досега не сте виделе ваква риба!

Погледнете и кажете дали досега сте виделе ваква риба?Секој коментар од наша страна ќе биде премногу…но, убаво погледнете и сами проценте дали некогаш во вашиот живот сте виделе ваква риба…
Доколку ние се прашуваме, не само што не сме виделе ваква риба, туку не сме виделе ни ваква генијална идеја.
Но веќе се навикнавме на „генијалните“ идеи на луѓето. Тие едноставно не престануваат да не изненадуваат и воодушевуваат.
 Секој коментар од наша страна ќе биде премногу…но, убаво погледнете и сами проценте дали некогаш во вашиот живот сте

Пронајдете не на следниве мрежи: