Фото: Дрвеното ферари, што се користи како чамец!

Loading...

Еден од најчудните чамци во светот, штотуку привлче внимание во Сан Диего. Целосно е направен од бор, во форма на Ферари Ф50.
Ферарито е на

loading...
Loading...