Фото: Дуле и Коки низ времето

Loading...

Тие ја започнаа својата кариера во 1993 година и тоа на свирки на студентските забави.  Во 1997 година победија на „Макфест“ со „Виолина и гитара“. Дуле и Коки единствениот голем концерт го одржаа во Скопје за прославата на 10-годишниот јубилеј, во 2003 година. До сега опстојуваат 20 години на македноската музичка естрада, нивниот 20 годишен јубилеј укажува на тоа дека  сеуште се присутни на естрадата и  неодамна го најавија новиот албум со 11 нови композиции. Па да се потсетиме на нивните почетоци и да ги погледнеме фотографиите од нивните почетоци па се до сега.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Тие ја започнаа својата кариера во 1993 година и тоа на свирки на студентските забави.  Во 1997 година победија н

loading...