Фото: Двајца македонски фанови му пријдоа на Герет Бејл

Двајца фанови за време на паузата од натпреварот меѓу селекциите на Македонија и Велс, му пријдоа на Герет Бејл кој се загреваше на теренот.Имено, за време на паузата, Герет Бејл, кој беше резервен фудбалер на Велс, се загреваше на теренот, па двајца фанови искористија мало невнимание на редарите па влегоа на теренот за да го поздрават најскапиот фудбалер во светот, Герет Бејл.
На сево ова, големата фудбалска ѕвезда реагираше со насмевка.
Фото: www.dailymail.co.ukИмено, за време на паузата, Герет Бејл, кој беше резервен фудбалер на Велс, се загреваше на теренот, па двајца фанови

Пронајдете не на следниве мрежи: