Фото: Двајца милионери потрошиле цело богатство натпреварувајќи се во бар

Loading...

Двајца руски милионери станаа хит на интернет откако беше објавена сметката која ја направиле во лондонскиот бар Kitsch.Русите потрошиле 130.000 фунти само на алкохол. Целта им била да направат мал меѓусебен натпревар за да видат кој на крајот ќе заврши со поголема сметка, пренесува Business Insider.
Милионерите стартувале со нарачување шампањско Dom Perignon и Cristal, а подоцна продолжиле со различни типови на нарачки кои можете да ги погледнете подолу.
Како што пренесуваат гостите кои биле присутни тоа бил бизарен натпревар. Секој пат кога еден од нив ќе нарачал неколку шишиња, другиот нарачувал уште повеќе.
Имињата на милионерите sопственикот на клубот сепак не сакал да ги открие…
Еве како изгледале нарачките:

Русите потрошиле 130.000 фунти само на алкохол. Целта им била да направат мал меѓусебен натпревар за да видат кој на к

loading...
Loading...