ФОТО: Двајца студенти се прикрадуваат во училницата за да прават креативен бунт

На Универзитетот Колумбус двајца студенти прават нешто навистина креативно!
Анонимното дуо кое го доби името Dangerdust, секогаш се прикрад

Пронајдете не на следниве мрежи: