Фото: Две виножита се појавија во Скопје

Откако ни поминаа облаците и ни се насмеа сонцето, се појавија и две прекрасни виножита на небото.
Пролетта е прекрасно време, доказ за тоа е и оваа фотографија.
Уживајте!
Откако ни поминаа облаците и ни се насмеа сонцето, се појавија и две прекрасни виножита на небото.

Пронајдете не на следниве мрежи: