Фото: Екрем Јевриќ го уништи настапот на Рада, едвај го симнаа од сцена!

Loading...

Бидејќи многу ја почитува Рада Манојловиќ, отишол на нејзин настап во Њујорк. Многу ги сакал нејзините песни, и поради таа причина дошол во Њујорк за да ја види и слушне, но не издржал и морал малку и да запееРадмила Манојловиќ е на турнеја низ Америка, а таа ноќ настапуваше во Њујорк, во преполниот клуб “Pure”.
Се беше во ред, се додека Екрем Јевриќ не го зел микрофонот и го запеал својот најголем „Куќа-посо“. Откако го земал микрофонот и застанал до Рада, никако немал во план да се симне од сцената. 

Бидејќи многу ја почитува Рада Манојловиќ, отишол на нејзин настап во Њујорк. Многу ги сакал нејзините песни, и поради таа причина дошол во Њујорк за да ја види и слушне, но не издржал и морал малку и да запее
Откако Екрем едвај го симнале од сцена, Рада го продолжила својот настап.Радмила Манојловиќ е на турнеја низ Америка, а таа ноќ настапуваше во Њујорк, во преполниот клуб “Pure”.
Се беше во ред, с

loading...
Loading...