Фото: Елена Петреска ја насмеа јавноста со нов „бисер“

Пејачката Елена Петреска позната по нејзините брзоплети одговори, повторно ја насмеа јавноста со нов „бисер“.Пејачката Елена Петреска позната по нејзините брзоплети одговори, повторно ја насмеа јавноста со нов „бисер“.
По легендарниот одговор во квизот „Најслабата алка“ на прашањето „На кој триаголник се однесува Питагоровата теорема“ – „Бермудскиот триаголник“, пејачката се фрли на читање на тешка литература.
Погледнете за каква литература станува збор на ТЗМ.МК
 Пејачката Елена Петреска позната по нејзините брзоплети одговори, повторно ја насмеа јавноста со нов „бисер&ldqu

Пронајдете не на следниве мрежи: