Фото: Елвир го покажа своето синче

Loading...

Дарис синот на Елвир, деновиве наполни една годинка.Радоста и убавината на за него големиот момент Елвир реши да ја сподели со своите пријатели на Фејсбук, покажувајќи ја роденденската торта, но и поставувајќи заедничка фотографија со малиот ученик” (тоа е, всушност, арапското толкување на името на малиот Дарис) и неговата сопруга  Лејла, пишува Вечер.Радоста и убавината на за него големиот момент Елвир реши да ја сподели со своите пријатели на Фејсбук, покажувајќи ја роденденската торта, но и по

loading...
Loading...