Фото: Емина „фатена на дело“

Loading...

Кој вели дека познатите вечераат само во елитни ресторани? Екипата на Папарацо Лов ја „фати на дело“ познатата пејачка и член на жирито на Икс-Фактор, Емина Јаховиќ Сандал, како јаде хамбургер во својот автомобил. Па, ако мислевте дека познатите сакаат да јадат само во ексклузивни ресторани, се лажете. Емина е најдобар пример дека и тие понекогаш сакаат да јадат како секој обичен човек.Екипата на Папарацо Лов ја „фати на дело“ познатата пејачка и член на жирито на Икс-Фактор, Емина Јаховиќ Сандал, како јаде хамбургер в

loading...
Loading...