Фото: Емина Јаховиќ им обезбеди кралски третман своите 3 момчиња!

Loading...

Пејачката им овозможи кралски третман на своите натпреварувачи, кои ги смести во луксузна зграда на Дедиње.Кандидатите на Емина, Лукијан, Алекса и Харис и покрај негативните коментари околу  нејзината стручност, за сега одлично напредуваат во „Х Фактор“. Во тоа најмногу придонесе и тоа што од Емина добија луксузен стан каде живеат и вежбаат за време на „Х Фактор“, додека кандидатите на останатите членови на жирито живеат заедно. Емина нив ги смести во ексклузивна зграда, во стан на братот Мирсад.
– „Многу ги сакам бидејќи се исклучително талентирани и бескрајно симпатични. Единствено малку им замерувам што качија по некој килограм повеќе. Но го разбирам и тоа бидејќи се под стрес“, кажа пејачката за српски Блиц.

Како овој пат Емина ги подготви натпреварувачите ќе видиме вечерва, каде како што открива Блиц.рс, Харис ќе пее песна од Здравко Чолиќ „Се ти дадов“, Илма ќе пее песна од Јелена Томашевиќ, која инаку ќе биде гостинка во шоуто вечерва, Докторите ќе ја изведат „Цесарица“, додека пак Тамара ќе ја пее песната „Ние не сме сами.“Кандидатите на Емина, Лукијан, Алекса и Харис и покрај негативните коментари околу  нејзината стручност, за сега одлично напредуваат во &bdquo

loading...
Loading...