Фото: Емина Јаховиќ – од „грдо пајче“ до лебед

Loading...

Ајде да се потсетиме како некогаш изгледаше сега најатрактивната судијка на Х Фактор, поп пејачката Емина Јаховиќ.Ајде да се потсетиме како некогаш изгледаше сега најатрактивната судијка на Х Фактор, поп пејачката Емина Јаховиќ.
Инаку, во интервју за еден магазин, пејачката изјави дека го оперирала само носот и тоа од причина што го скршила дури 3 пати.
Погледнете ја оваа нејзина фотографија пред операцијата:

– Освен тоа, ни илјада пластични операции не можат значајно да го изменат изгледот кој вам ви го дал Бог, изјави  пејачката.Ајде да се потсетиме како некогаш изгледаше сега најатрактивната судијка на Х Фактор, поп пејачката Емина Јаховиќ.
Инаку, во интервју за ед

loading...
Loading...