Фото: Емина открива: Кој ќе биде победникот на X-Фактор?

Loading...

Емина знае кој е победникот на Х-Фактор!Една од најсексипилните жени на Балканот , а воедно и судијка на Х Фактор Емина Јаховиќ даде прогноза за крајниот резултат на ова шоу.

Во Х Фактор, Емина е менторка на: Лукијан, Алекса и Харис, а во најновиот број на магазинот Свет, тие сите заедно позираа.  
Емина веднаш се пофали на социјалните мрежи прикачувајќи неколку фотографии, на кои можеме да ја видиме и насловната страна во Свет, за кој Емина изјавила: – „Победникот е во мојата група!“

Дали ќе биде така оставаме времето да покаже!
Кој е вашиот фаворит?

loading...
Loading...