Фото: Емина оваа слика не е за на Фејсбук!

Loading...

Емина не изненади.Емина оваа слика не е за на Фејсбук 🙂
Се навикнавме да ја гледаме средена од глава до пети, а денес таа можеби разочара многу фанови објавувајки ја оваа слика. 
Таа позира без шминка со своето синче. 
Па, можеме само да додадеме дека и познатите се далеку од совршени оваа слика е доказ за тоа.Емина оваа слика не е за на Фејсбук 🙂
Се навикнавме да ја гледаме средена од глава до пети, а денес таа можеби разочара многу фанови објав

loading...
Loading...