Фото: Емина се поти

Тајната на Емина Јаховиќ за нејзината одлична линија.Сигурно сте се запрашале како ли Емина ја одржува својата витка става во форма. Фотографијава одличо ги разоткрива нејзините методи за совршен изглед. Што велите?
Сигурно сте се запрашале како ли Емина ја одржува својата витка става во форма. Фотографијава одличо ги разоткрива нејзините методи за совршен изгл

Пронајдете не на следниве мрежи: