Фото: Естрадата пееше за помош на родителите на Весна Бејби Петрушевска

Loading...

Со голема роденденска торта и со Мина на сцената – вака почна хуманитарниот концерт, кој Весна Петрушевска – Бејби  го организираше за помош н

loading...
Loading...