ФОТО: Еве каде живеела Лепа Брена пред да стане позната!

Loading...

Лепа Брена пред да стане позната живееше во  една зелена станбена зграда во Петроварадин, Нови Сад. Но, откако станала позната пејачка, зелената зграда ја замени со луксузна вила во која денеска живее со нејзиното семјство
Погледнете каква е вилата на Лепа Брена…
Но, откако станала позната пејачка, зелената зграда ја замени со луксузна вила во која денеска живее со нејзиното семјство
Погледнете каква

loading...
Loading...