Фото: Еве како би изгледал светот без луѓе!

Фотографот и уредник на информатички магазин, Олег Маштруко, 8 години патувал низ 47 земји фотографирајќи ги најпустите моменти на кои бил сведок.

Пронајдете не на следниве мрежи: