Фото: Еве како Филип и го честиташе „Св. Валентајн“ на Станија

Loading...

Манекенот Филип Панајотовиќ решил пријатно да ја изненади својата сакана Станија за „Денот на вљубените“.Тој го истетовирал нејзиното име на раката, се фотографирал и потоа ја споделил фотографијата со своите фанови на Фејсбук.
Неговите фанови биле воодушевени од неговиот потег а како изреагирала Станија сеуште незнаеме.
Сепак ова е уште еден доказ на нивната голема љубов…
Погледнете ја неговата тетоважа..

Тој го истетовирал нејзиното име на раката, се фотографирал и потоа ја споделил фотографијата со своите фанови на Фејсбук.
Неговите фанови

loading...
Loading...