Фото: Еве како изгледа Руската црноморска флота во Севастопол

Вака изгледа руската црноморска флота која го напушти Севастопол…
Десетина бродови на украинската црноморска флота го напуштиле Севастопо

Пронајдете не на следниве мрежи: