Фото: Еве како изгледаат Дафт Панк без кациги!

Loading...

Гај-Мануел де Хомем-Кристо и Томас Бангалтер фотографирани се без своите кациги на парискиот аеродром по враќање од доделувањето на Греми Наградите

loading...
Loading...