Фото: Еве како изгледаше првата садо мазо забава на Балканот!

Loading...

Првата садо- мазо забава на Балканот се одржа во центарот на Белград. Телеграф.рс имаше свој човек на забавата којго фотографираше амбиентот.

loading...
Loading...