Фото: Еве како изгледаше реакцијата на Чипурин по победата на Вардар!

Ова мора да го видите!Ова беше урнебесната реакција на Чипурин по победата на Вардарци!
Таа кажува се… Голем ден, се на се, за македонскиот ракомет. Честитки!

Ова беше урнебесната реакција на Чипурин по победата на Вардарци!
Таа кажува се… Голем ден, се на се, за македонскиот ракомет. Честитки!

Пронајдете не на следниве мрежи: